Scandal în PSD. Mihai Fifor, despre Teodorovici: A cedat probabil nervos

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Mihai Fifor este de părere că cel mai probabil Eugen Teodorovici ”a cedat nervos” când l-ar fi făcut ”șobolanul partidului”, dar cu toate acestea nu s-a supărat. 

Mihai Fifor a precizat în direct la România TV că nu s-a supărat după ce Eugen Teodorovici l-ar fi căutat pe holurile sediului PSD și l-ar fi făcut ”șobolanul partidului”. 

”Domnul Teodorovici este un personaj mai exotic în sine. Nu știu. Eu plecasem de la partid în momentul în care Eugen Teodorovici a cedat probabil nervos și a avut această ieșire. În general, domnia sa are un temerament mai vulcanic și un limbaj colorat câteodată. Nu e supărare, suntem colegi. Eu cred că după orele de ședință, care nu au fost așa de tensionate... se mai poate întâmpla”, a precizat Mihai Fifor la România TV. 

Mihai Fifor ascunde ceva?

Prezentatorul știrilor, Violeta Romanescu, a reacționat.

”Nu v-ați supărat că v-a făcut șobolan? Haideți, domnule Fifor, nu vă mai ascundeți. E deranj mare în partid.”

”De ce spuneți dumneavoastră că mă ascund? Eu vă spun așa! Că a fost o ședință lungă în care s-au spus foarte multe lucruri și cred că asta e foarte important pentru PSD în momentul de față. Și vă mai spun că au fost ședințe în alți ani, cu mult mai tensionate. Aș descrie ședința de aseară ca fiind una în care colegii au avut, până la urmă, o singură idee, aceea de a găsi soluțiile necesare să reașezăm acest partid și să îl pregătim pentru alegerile de anul viitor. Venim după un an foarte greu”, a mai spus Mihai Fifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel