Scandal în PSD București. Mutu: Bădulescu aberează. Pe mine m-a șocat

Scandalul de la Primăria Capitalei, de joi dimineața, dintre viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu și președintele interimar al organizației PSD București, Gabriel Mutu, a înregistrat un nou episod, după amiaza, într-o emisiune la Realitatea Tv.

Invitat telefonic în emisiunea 'Breaking News', de joi după amiaza, Gabriel Mutu a explicat cum au decurs ostilitățile în Primăria Capitalei:

”Referitor la ”bătaia” despre care se vorbește, dacă ar fi fost așa ceva ar fi existat urme. Nu poți să ieși dintr-o bătaie cu ochelarii întregi. Vă pot garanta că așa ceva nu s-a întâmplat. Noi am avut o discuție pe tema retragerii sprijinului politic pentru funcția de viceprimar. Eu aveam în mână o sticlă goală de plastic. Îmi pare rău că era goală că altfel îl stropeam pe față ca să-și revină. Domnul Bădulescu trebuie să se trezească”, a explicat Gabriel Mutu.

Citește și: Bătaie între primarul Mutu și Bădulescu la primărie

”A recunoscut că este mincinos!”

Legat de retragerea sprijinului politic și de declarațiile făcute de Aurelian Bădulescu legate de minciunile pe care le-ar fi spus la Parchet privind protestele din 10 august, Gabriel Mutu a spus: 

”Domnul Bădulescu habar nu are despre ce înseamnă politică în ansamblu. Prin atitudinea pe care o are, el aduce deservicii partidului. I-am spus că dacă are coloană vertebrală, să-și dea demisia și să lase această funcție politică unui alt coleg consilier general PSD. El rămâne consilier general și mă bazez pe votul dumnealui ca să putem numi un viceprimar din partea PSD. Legat de ceea ce zice el că i-a oferit partidul, omul ăsta aberează! Dacă dânsul are astfel de informații, să se ducă la Parchet. De ce nu a făcut-o până acum? La 10 august el avea mandat de primar general. Despre cine vrea să vorbească? Tot la Realitatea Tv, domnul Bădulescu a făcut o afirmație care pe mine m-a șocat: a recunoscut că este mincinos! El așa-și trăiește el viața. În minciună totală și că este un mincinos notoriu. O un om care minte precum respiră n-ai cum să-l iei în seamă cu orice declarație ar veni el. Să se ducă la Parchet”, a mai declarat Gabriel Mutu.

Citește și: Bădulescu - Mutu, altercaţie: A fost bătaie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel