SCANDAL în Parlament. Dragnea: Cum puteți să spuneți așa ceva?

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a avut un schimb de replici, în plenul Parlamentului, cu Liviu Dragnea.

Liderul PSD s-a plâns că miercuri nu au fost prezenți, în plenul Parlamentului, nici Sorin Grindeanu, nici ministrul Finanțelor Viorel Ștefan. Victor Paul Dobre a înțeles că Liviu Dragnea a vrut să spună că motivul absenței este că aceștia nu sunt de acord cu Legea salarizării.

"Domnule Paul Dobre, ne știm de foarte mulți ani. Nu am spus așa ceva! Cum puteți să spuneți așa ceva? Nu am zis că domnul Viorel Ștefan nu susține această lege. Și dumnealui, dar și Sorin Grindeanu au spus, prin avizul favorabil dat de la Guvern, că susțin această lege. Ar fi și ilegal să nu susțină pentru că este trecută în programul de guvernare care este lege. Dacă dumneavoastră aveți alte informații, puteți să le faceți publice și vom acționa politic. Dar din ceea ce știm noi și cred că știm bine, Guvernul, în ansamblul său, susține această lege pentru că există susținere financiară. Faptul că ministrul Finanțelor nu a venit astăzi aici este un lucru care trebuie discutat, dar nu în Parlament", a replicat liderul PSD.

Apoi, Victor Paul Dobre a intervenit și a luat cuvântul.

"Voi fi scurt, nu vă faceți griji. Este vorba despre un drept la replică, dar nu președintelui PSD, nu președintele Camerei Deputaților, ci domnului Liviu Dragnea pe care îl cunosc de mai bine de 20 de ani și din aceste motive am zis ceea ce am zis, pentru că îl cunosc foarte bine. Mulțumesc", a spus deputatul PNL. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel