Scandal în Parlament: Acesta vă e nivelul, de rahat

Loredana Brumă / 04 sep 2019 / 22:20
Parlament
Parlament

Au fost contre dure, miercuri, în Parlament, atunci când a fost adoptată Ordonanţa Guvernului nr.5/2018 privind instituirea unor măsuri pentru derularea Programului naţional de dezvoltare locală, etapa a II-a.

"Dragi colegi de la USR, aveţi dreptate, PNDL are o mare problemă. Nu dă consultanţă pentru liderii dumneavoastră. În al doilea rând, nu vorbiţi de noroaie că pantofiorii dumneavoastră nu au călcat în viaţa lor în satul românesc. În al treilea rând, dacă politica unui partid se referă la o toaletă şi faceţi apel la o toaletă pentru a bloca 12 mii de proiecte, acesta vă este nivelul, nu de noroi, ci de rahat", a spus un parlamentar PSD.

Reamintim că miercuri parlamentarii USR au atacat foarte dur programul PNDL. 

De la ce a pornit totul

 

Deputatul USR Cristian Seidler i-a transmis ministrului Dezvoltării că PSD nu a scos ţara din noroaie.

"Nu aţi scos ţara din noroaie, aţi lăsat-o în noroaie, aţi băgat mulţi bani în buzunarele clienţilor politici. Asta este ce aţi făcut prin PNDL şi asta continuaţi să faceţi. Statul are nevoie de investiţii, dar nu oricum. Investiţiile în care asfaltul are 2 centimetri şi se dizolvă la prima ploaie sau la prima zăpadă sunt o bătaie de joc. Genul acesta de finanţare, minciună, manipulare a început să fie perceput de către oameni", a spus Seidler.