Scandal în fața blocului. Două persoane înjunghiate

Vlad Manolache / 12 mai 2018 / 00:00
Accident
Accident

Un scandal început în fața blocului s-a terminat la spital unde au au ajuns două persone înjunghiate. 

 Scandal cu urlete, cuțite și atacuri de panică. Doi bărbaţi din Galaţi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce au fost înjunghiaţi în urma unui conflict izbucnit între mai multe persoane în faţa unui bloc din cartierul Micro 19 din municipiu, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Gabriela Costin.

Conflictul a pornit spontan

Potrivit sursei citate, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, de 25 ani, şi-a înjunghiat vecinul, de 27 ani, provocându-i o plagă complexă la nivelul uneia dintre mâini.
"Mai apoi, bărbatul de 25 ani a intenţionat să fugă, dar a fost înjunghiat în abdomen de un alt bărbat de 28 ani. Cei doi bărbaţi înjunghiaţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, iar bărbatul de 28 de ani este audiat la poliţie", a spus Gabriela Costin, conform Agerpres.
La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD şi unul al Ambulanţei Galaţi. Soţia însărcinată a bărbatului de 27 ani, care a fost martoră la producerea violenţelor, a suferit un atac de panică.
În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire şi violenţe, urmând ca în funcţie de numărul zilelor de spitalizare să se schimbe încadrarea juridică a faptei.

 

[citeste si]