Scandal în CNA. ”Cam cât de caraghios să fii?”/ ”Aberație, nu mi-a fost dat să văd de când sunt în CNA”

CNA
CNA

Radu Herjeu a făcut, pe Facebook, o constatare din ședința de azi a CNA, după ce în fața lor a venit o ONG-istă care i-a filmat. Asta deși ședința CNA a fost live. 

”CNA live: cam cat de caraghios e sa vii in fata CNA si sa fii mai preocupat de cum tii telefonul cu care ne filmezi decat de argumentele pe care ar trebui sa le dai? Sigur, prin ROF nu e permisa inregistrarea de catre terti a discutiilor din CNA, dar cine are curaj sa le interzica asta luptatorilor pentru statul de drept si respectarea regulilor?” a scris Radu Herjeu, membru CNA, pe Facebook. 

Pe cine reprezintă în CNA

ONG-ista a fost întrebată pe cine reprezintă în fața CNA, dacă reprezintă protestatarii violenți din Piața Victoriei: a fost numit protestatarul care lovește un bătrân, cel care l-a lovit pe parlamentarul Bacalbașa sau cel care a lovit un jandarm. Aceasta a refuzat să vorbească despre acest subiect, precizând că e în fața CNA pentru evenimentul din luna mai. Aceasta voia amendarea România TV. 

”Noi dormim că nu vrem să amendăm România TV...”

Radu Herjeu i-a spus, în ședință că pe pagina sa de Facebook a scris că el apără interesele România TV. El a adăugat: ”Ca să înțeleg, deci: Noi servim interesele România TV și dormim că nu vrem să amendăm România TV, dar România TV e cea mai amendată televiziune în 2017, lucru care e luat ca circumstanță agravantă, aș vrea să văd logica acestei idei a dvs.”. 

”M-ați blocat pe Facebook”

Reprezentanta ONG-ului a mai spus: ”Nu-mi amintesc să fi făcut eu afirmația explicită că dormiți. Recunosc, am făcut o afirmație în care am spus să nu tergiversați ca să nu ajungem în perioada de prescriere a contravențiilor. A doua la mână, ce citați că s-a întâmplat pe pagina de Facebook că apărați interesele România TV, să-mi spuneți explicit dacă e vorba de o postare a mea personală, recunosc, nu-mi amintesc, dar fiindcă m-ați blocat pe Facebook și nu mai văd postarea, dar dacă avea un semn de întrebare la final cerea un răspuns sau era o întrebare retorică.”

Ea a adăugat: ”Ar trebui să fiți mai precauți în felul în care protejați anumite televiziuni”. 

”Măcar la nivel basic să știți cum funcționați, asemenea aberație pe care ați spus-o cu inițiativa legislativă care să ne modifice nouă rostul nu mi-a fost dat să văd de când sunt eu în CNA” a intervenit, în final, un alt membru CNA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel