Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

SCANDAL în Alianța pentru Restaurarea Monarhiei. 30 de membri pleacă, consiliul îi cheamă înapoi

Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei este măcinată de un scandal puternic. Marilena Rotaru, co-președinte, a anunțat că se retrage definitiv.

Marinela Rotaru este cea care a dezvăluit motivele pentru care fostul principe Nicolae a fost dezmoștenit. Ea acuză acum, din nou, presiuni politice cu iz de servicii secrete.

"În acest moment mă retrag din Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei.

N-am făcut compromisuri, și nu voi face. Nu pot fi de acord cu anexarea politică susținută din ce în ce mai intens de Cătălin Șerban împreună cu câțiva membri ai Consiliului Director și nici cu condiționarea financiară a membrilor A.N.R.M.

Nimeni și nimic nu-mi poate cere să abandonez valorile în care am crezut și cărora mi-am dedicat întreaga mea viață. Nici mizeriile aruncate din nou asupra mea, în stil pur securistic, de oameni ai serviciilor vopsiți în monarhiști. Climatul moral al alianței a fost grav deteriorat, capitalul meu de încredere s-a epuizat, astfel că nu pot asista la compromiterea monarhiei din interiorul unui organism creat pentru a o susține.

Mulțumesc celor 9 membri ai Consiliului Director, reprezentanți ai filialelor Alba, Brașov, Dâmbovița, Dolj, Galați, Mehedinți, Olt, Vâlcea, Sălaj, și președinților de filială din Bacău, Brăila, Vrancea, care mi-au acordat încredere și respect și-i asigur de încrederea și de respectul meu.

Nu voi abandona lupta și nu-i voi trăda pe cei care mi-au acordat încrederea.

Continui să sper în vindecarea și recuperarea morală a lumii în care trăim. În forța spirituală pe care o reprezintă monarhia.

Mișcarea pentru Monarhie din România nu moare aici.

Trăiască Regele!", e mesajul Marilenei Rotaru"

Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei strânge rândurile

ANRM anunță, într-un comunicat de presă, că 30 de membri au decis să se retragă din organizație și face apel la unitate.

"Conducerea Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) își reafirmă cu tărie loialitatea necondiționată față de membrii Familiei Regale a României. Credința față de Majestatea Sa Regele Mihai I al României și față de ceilalți membri ai Familiei Regale este fundamentul pe care este clădită activitatea organizației noastre.

Conducerea ANRM a luat act cu regret de decizia unui grup de aproximativ 30 de colegi de a se retrage din principala structură civică ce promovează revenirea la sistemul de guvernământ monarhic. Printre acești colegi se numără oameni de mare valoare, cu o ținută morală impecabilă. Regretăm decizia lor în pragul anului 2016, în care sărbătorim 150 de ani de Dinastie Română.

Considerăm, însă, că ei au căzut victime manipulărilor venite din partea unor oameni pentru care orgoliul personal este mai presus de idealul restaurării monarhiei în România. Din păcate, unii dintre colegii de până ieri au amestecat, într-un mod neelegant, fără nici un temei real și fără a aduce vreo probă, numele unor membri ai Familiei Regale a României în disputele și în controversele care au precedat decizia lor. Considerăm că acest lucru este total inacceptabil pentru orice susţinător declarat al monarhiei constituţionale. De asemenea, considerăm absurde acuzațiile care au fost vehiculate în spațiul public cu privire la prezența unor "securiști" în rândurile conducerii ANRM, în condițiile în care cei mai mulți dintre membrii conducerii organizației noastre aveau între 5 și 10 ani în Decembrie 1989.

ANRM va continua să își îndeplinească menirea de a promova spiritul adevărului, în așa fel încât românii să poată opta liber și în cunoștință de cauză pentru revenirea la adevăratele valori ale națiunii noastre. Restaurarea Monarhiei este idealul în jurul căruia îi chemăm pe toți cei care vor un viitor mai bun pentru țara noastră.

De aceea, facem un apel la unitate și îi invităm pe colegii noștri de bună credință să își reconsidere decizia de a pleca din ANRM. De asemenea, facem un apel la unificarea tuturor organizațiilor și mișcărilor monarhiste din România, în cadrul unui Congres Extraordinar, care va trebui să aibă loc în următoarea perioadă. Apelul nostru se îndreaptă în primul rând către colegii care activează în cluburile monarhiste din întreaga țară, dar și către susținătorii Monarhiei Constituționale din Basarabia și din Diaspora", se arată într-un comunicat de presă.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.23
YesMy