EXCLUSIV  Scandal Firea - spitalul Oncologic pentru Copii. Gabriela Firea: Nu li s-au pus beţe în roate. Este o imensă manipulare

Firea
Firea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat că scandalul iscat între cei care construiesc primul spital Oncologic pentru Copii din România şi primăria Bucureştiului este o imensă manipulare. 

"Am sprijinit toate clinicile şi spitalele private sută la sută care s-au construit în Capitală. Patronii şi managementul pot depune mărturie că nu le-am pus beţe în roate. Primăria este o instituţie deschisă şi eu ca primar general sunt un om care face mult teren şi se întâlneşte cu multe persoane nu doar din mediul bugetar, ci şi din mediul privat. Este nu doar un imens scandal, ci şi o imensă manipulară şi o imensă dorinţă de a mistifica adevărul şi o campanie în care bucureştenii sunt cei prejudiciaţi.

Nu am făcut altceva după mai multe postări injurioase la adresa mea şi preluarea acestora de către persoane neinformate decât să spun că nu numai că nu am blocat construirea acestei clădiri în curtea spitalului Marie Curie, ci am şi sprijinit prin faptul că terenul de aproape un milion de euro şi prin câteva HCL-uri la iniţiativa mea construcţia acestei clădiri şi nu am solicitat niciodată sublinierea într-un comunicat de presă menţionarea numelui meu, ci faptul că primăria Capitalei este proprietarul acestui teren şi că este dreptul fiecărui bucureştean în parte să ştie că contribuie la construcţia acestui spital", a spus Gabriela Firea în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel