Scandal Fed Cup. Ce îi reproșează Sorana Cîrstea lui Konta

Mare scandal astăzi la meciul Romania-Marea Britanie, din FedCup. Ilie Năstase a fost dat afară de către forțele de ordine în timpul meciului Soranei Cîrstea cu Johanna Konta, pe care acesta ulterior l-a pierdut.

Deși jucătoarea noastră a recunoscut supremația britanicei, nu a ezitat să o critice pe Konta dintr-un singur motiv: a continuat jocul, iar după un game, scorul de 3-1, a început să plângă și a spus că nu mai poate continuă.

"Am fost făcută țigancă, idioată și mai știu eu cum peste tot în lume. Nu am plâns niciodată, am stat acolo și am jucat. Ești în FedCup, trebuie să ți-o asumi, nu ești la Wimbledon. Nu am fost nici măcar anunțată dacă ies sau nu de pe teren. Arbitrul nu mi-a zis nimic, dintr-o dată conta numai echipa Marii Britanii. Consider că a fost o strategie.

Bun, l-a eliminat pe domnul Năstase, dar la 3-1 ai început să plângi. Ai mai jucat un game, nu mai avem zece ani. Stai în teren și joacă până la final, nu mai suntem la grădiniță. Publicul a fost de notă zece. ITF-ul are sediul la Londra. Johanna a exagerat. Se pare că suntem mai puternici că popor decât englezii (n.r. adică nu plângem din orice). Suntem români și trebuie să ne asumăm că vom fi persecutați", a spus Sorana Cîrstea, la conferința de presă de după meciul cu Johanna Konta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel