Scandal după REZULTATELE la Evaluarea Națională. Anunțul ministrului Educației

Situație de necrezut după contestațiile la Evaluarea Națională 2015! Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a anunțat că au apărut 47 de medii de 10, în total fiind 4280 de note mărite.

"Rolul procedurii de contestație este de a regla eventualele erori. Sunt greșeli care trebuie corectate. Se întâmplă în fiecare an. 4280 de note au fost mărite după contestații. După contestații au apărut 47 de medii de 10", a zis Sorin Cîmpeanu.

"Sunt 4050 de centre de examen și 254 de centre de evaluare. Vom face o analiză să vedem unde s-au observat aceste diferențe între prima și a doua notă (...). În plus, sunt cazuri în care s-au dat 40 de sutimi la Limba română și 40 de sutimi la matematică, dar nu s-a modificat nota finală. În schimb, acei copii au o supărare și o frustrare lesne de înțeles. Ar trebui să facem ceva. Analiza este demarată și după bacalaureat vom reveni cu elemente concrete. Vom vedea care sunt acele centre care au generat diferențele cele mai mari între prima și a doua notă", a spus ministrul Educației la România TV.

VEZI ȘI: Adriana Săftoiu, reacție după rezultatele la EVALUAREA NAȚIONALĂ: Sunt consternată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel