Scandal cu preoți, vedete și deputați. Solcanu, atac la Cernea

150390 16_mircea solcanu zoom
150390 16_mircea solcanu zoom

Vedeta Acasă TV, Mircea Solcanu, l-a atacat pe deputatul Remus Cernea, după ce, inițial, îi luase apărarea. 

Dintr-o simplă dezbatere...

Deputatul Remus Cernea a organizat, marți, la Constanța, o dezbatere cu localnicii cu privire la problema câinilor maidanezi. La dezbatere au participat  reprezentanţi ai asociaţiilor Save the Dogs and other Animals şi ai Federaţiei pentru Protecţia Animalelor, dar şi un preot însoţit de mai mulţi enoriaşi.

... într-un scandal cu preoți, iubitori de câini și vedete

Cei de la Save the Dogs și de la Federația pentru Protecția Animalelor au venit pentru a dezbate problema ridicată de Remus Cernea cu privire la câinii maidanezi. Preotul și enoriașii și-au amintit iniţiativa legislativă care priveşte Biserica. Astfel, o dezbatere s-a transformat într-un adevărat scandal. Mircea Solcanu i-a luat apărarea lui Remus Cernea în fața preotului: "Primele două propuneri, ca Biserica să nu mai primească bani de la stat şi cea cu legea parteneriatului civil, au fost excepţionale".

Solcanu iese la atac

Cu privire la câinii maidanezi, Mircea Solcanu a devenit din apărător, acuzator. El i-a spus pe un ton tăios lui Remus Cernea: "Nu ştiu cum aţi reuşit într-un scurt timp să le faceţi praf. Câte interpelări aţi avut în Parlamentul României referitoare la câinii vagabonzi, punctual? Dumneavoastră vă faceţi capital politic pe spatele acestor animale.", scrie AM Press.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel