Scandal, crime Focșani. Suspecții au fost capturați. Cine sunt ei

Bogdan Bolojan / 30 iun 2017 / 07:53

 Doi bărbaţi suspecţi în cazul incidentului din Focşani, în urma căruia trei persoane au fost ucise, au fost prinşi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor calificat.

"Doi bărbaţi cu vârsta de 17, respectiv 28 de ani, suspecţi în cazul de omor calificat din noaptea de 27 spre 28 iunie din municipiul Focşani, au fost prinşi şi transportaţi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

O femeie şi trei bărbaţi au decedat, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui conflict spontan izbucnit între două familii dintr-un cartier al municipiul Focşani. 

Potrivit anchetatorilor, membrii celor două familii, pe fondul unor conflicte mai vechi, şi-au adresat injurii, după care au început să se lovească între ei, cu bâte, topoare şi cuţite. 

"Din probatoriul administrat în cauză, a reieşit existenţa unor date certe cu privire la aplicarea unor lovituri directe asupra victimelor de către inculpaţii Mustafa Argint, Mustafa Marian (zis Mamu), Mustafa Remus (nepotul lui Mustafa Argint), Mustafa Remus (fiul lui Mustafa Argint, zis Mamutu), iar cu privire la inculpaţii Mustafa Ciprian, Mustafa Bogdan zis Şchiopu, Mustafa Remus, zis Maca şi Mihai Marcel există date referitoare la implicarea lor în încăierarea ce a avut loc, fără a se putea stabili, însă, până la acest moment al procesului, loviturile concrete date de fiecare dintre aceştia fiecărei victime", se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

[citeste si]