Savonea, despre relația cu Birchall: Nu prea înțeleg tonalitatea de agresivitate

Lia Savonea
Lia Savonea

Președintele CSM, Lia Savonea, a declarat, miercuri, că are o relație bună cu Ana Birchall, chiar dacă inițial ministrul Justiției a precizat că nu înțelege tonul agresiv pe care-l folosește șefa Consiliului în dialog. Savonea a mai spus că nu e adepta scenetelor sau a teatrului scurt.

„Cred că în timp ați putea să înțelegeți profilul meu, să îmi știți comportamentul. Nu sunt adepta teatrului scurt sau scenetelor în fața dumneavoastră. Am o relație bună cu doamna ministru și fiecare răspunde pentru felul în care înțelege să se poziționeze”, le-a spus Lia Savonea jurnaliștilor, înainte de plenul CSM.

Precizările vin după ce, în urmă cu câteva zile, întrebată despre relația dintre ea și președintele CSM, Ana Birchall a răspuns: „Vreau să vă spun că nu prea înțeleg tonalitatea de agresivitate. În continuare, sunt dispusă să las tot ce a fost în trecut și orice discuție într-o conoțatie negativă. (...) I-am spus că în mine are un partener de dialog, dar agresivitatea și a se spune altceva decât este în realitate sunt lucruri pe care nu am de gând să le tolerez”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel