EXCLUSIV  Saturn - Pluto, conjuncție istorică: NU s-a mai întâmplat din 1518! Astrologul Daniela Simulescu, schimbări totale în 2020

Începem 2020 sub influența unei conjuncții istorice Saturn și Pluto.

O conjuncție istorică între Saturn și Pluto din semnul Capricornului se va petrece pe 12 ianuarie 2020. Nu a mai avut loc din 1518! Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a oferit informații în premieră despre acest subiect și nu numai.

„Cuvântul cheie al acestui an este clepsidră. Trebuie să luăm emoțiile și să le trecem într-un Excel: suferință - 2 zile, plâns - 3 zile, dor - 4 zile. Sună urât să punem într-o formă matematică emoțiile, dar ne ajută, pentru că astfel punem un pansament peste rană. Trebuie să învățăm gestionarea emoțiilor", a spus Daniela Simulescu.

Saturn (aduce lecții pentru a ne duce pe drumul care trebuie) și Pluto (care se joacă cu subconștientul) s-au întâlnit ultima oară în Capricorn în anul 1518. „Această conjuncție va declanșa multe la nivel mondial. Mai mult, tot anul, tot ce înseamnă NATO, decizii militare, ierarhii, organizații, asociații – totul se va schimba. Și nu o să se schimbe frumos, ci prin momente mai violente, certuri. Fiecare va dori să-și impună punctul de vedere. Trecând peste această parte, vreau să vorbesc la nivel personal. Această conjuncție este vinovată de faptul că s-ar putea să vă treziți ai nimănui, nu vă mai găsiți locul. Nu vă simțiți bine cu propria persoană. Bineînțeles, fiecare în alt domeniu. De exemplu, pentru Berbec în zona profesională și a statului, pentru Tauri în zona studiilor, vor dori să știe alte informații sau să călătorească mai mult, pentru Gemeni în toată zona de transformare interioară, pentru Raci va avea un impact nemaipomenit în zona relațională, dacă vreți să scăpați de o relație, pentru Fecioară în zona copiilor. Scorpionii să aibă mare grijă cum folosesc informațiile primite despre ceilalți. Vărsătorii trebuie să se detașeze de absolut tot! Peștii să facă mare curățenie în tot ceea ce înseamnă zona socială", a precizat astrologul DCNews.

„Când cei doi se întâlnesc", a continuat Daniela Simulescu, „în interiorul nostru are loc o ciocnire între trecut, fricile noastre care trebuie transformate. Reconstruiește, dar mai serios. Să nu fie superficial. Nu mai faceți lucrurile superficial! E momentul în care trebuie să căutați soluții, să scăpați de acele frici vechi, din copilărie, adolescență.

Gândiți-vă că sunteți o țară, iar țara are nevoie de ministere, buget, resurse. Formați mecanismul vostru și vedeți unde nu funcționează lucrurile. Din perspectivă astrologică, eu cred că vă poate ajuta să dați un exemplu și altora, să vă acceptați durerea și să încercați să schimbați. Găsiți benzina necesară să porniți la un drum. O transformare spirituală ne poate face să vedem viața cu alți ochi. Vă recomand să faceți modificările necesare în viață, astfel încât să vă dați seama că noi trebuie să ne iubim. Foarte important e să facem pace cu noi. Zilele acestea sunt nemaipomenite să ne trezim și să o luăm de la capăt", a transmis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel