Incendiu la o sondă de gaz. Flăcări de 30 metri. Zeci de pompieri intervin

Un incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni la o sondă de gaz din localitatea Moftinu Mare, judeţul Satu Mare.

Un incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni la o sondă de gaz din localitatea Moftinu Mare, la faţa locului fiind peste de 30 pompieri care încearcă să lichideze flăcările, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare, Adriana Pop.

"Focul este violent, însă nu există pericolul propagării. El a fost anunţat duminică noaptea , în jurul orei 1.00. Aşteptăm ajutor din Bihor şi Maramueş. Deocamdată colegii mei nu se pot apropia la mai puţin de 50 de metri de flăcări. Acestea ajung la 30 de metri, dar incendiul este localizat. Sonda este pe câmp şi nu sunt construcţii în jur, deci nu este pericolul propagării" a mai declarat sursa citată.

Incendiul este unul de proporţii, dar nu există victime şi nici pericol de extindere la gospodăriile din localitate. La faţa locului intervin 34 de angajaţi ai ISU Satu Mare, 29 de subofiţeri şi cinci ofiţeri, cu şapte autospeciale de stingere şi o autoscară de lucru la înălţime, care încearcă lichidarea incendiului. De asemenea, este prezent un echipaj medical SMURD, pregătit să acorde îngrijiri medicale în caz de necesitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel