Satu Mare: ISJ arată că nu a fost agresiune în cazul elevului din Călineşti Oaş, ci o mustrare verbală

Comisia de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare în cazul directorului şcolii din Călineşti Oaş acuzat că a agresat un elev arată că a fost vorba doar despre o mustrare verbală, a informat joi, într-un comunicat de presă, instituţia. 

'Comisia de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare pentru verificarea contextului şi prezumatului incident de violenţă asupra unui elev de la Şcoala Gimnazială Călineşti Oaş şi-a desfăşurat activitatea realizând audierea elevilor din clasa a IV-a, a părinţilor acestora şi a cadrelor didactice din şcoală.

Comisia consideră că incidentul a constat doar într-o mustrare verbală a elevilor din partea doamnei director, pentru comportamentul neastâmpărat de la ora de educaţie fizică şi nicidecum nu a decurs în modul exagerat şi denaturat prezentat în articolul publicat de presă. Nu a fost vorba de nicio agresiune fizică sau verbală', precizează sursa citată. IŞJ Satu Mare a demarat, luni, o anchetă la Şcoala Gimnazială din Călineşti Oaş, directoarea instituţiei fiind acuzată că ar fi agresat un elev de clasa a IV-a, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel