Sârmă Firea. Pandele: Am tot felul de bănuieli

Firea și Pandele
Firea și Pandele

Florentin Pandele a fost întrebat, la România TV, ce informații mai are despre bucata de sârmă care s-ar fi descoperit în colonul Gabrielei Firea.

”Nu s-a găsit nicio explicație, dar nici nu mai vreau să aduc subiectul în discuție. Eu am tot efelul de bănuieli, dar nu mai vreau să vorbesc despre acest lucru”, a zis Florentin Pandele.

Florentin Pandele a vorbit, duminică seara, despre starea de sănătate a Gabrielei Firea. Primarul de la Voluntari a spus că cei doi au fost în Marea Britanie pentru o a doua opinie medicală, chiar la indicaţia echipei din România.

”Am citit şi eu o parte din comentariile apărute pe contul lui Gabi. De ce a trebuit ca Gabi Firea să meargă la Londra să îşi facă un control. Am mers cu Gabi pentru că echipă condusă de Iulian Brezean, echipă care a făcut intervenţiile chirirghicale a cerut să aibă şi o altă opinie. A fost trimis setul de analize şi filmul ultimei operaţii. Joi s-a făcut o vizită medicală la Londra. După un consult de 75 de minute dânsul a spus că nu a mai întâlnit un asemenea caz. Acelaşi lucru l-ar fi făcut şi cei de la Londra. Consultaţia a costat 300 de lire sterline, aproximativ 1.500 de lei. Sâmbătă am mai mers la o clinică privată, la un specialist în boli gastrointestinale rare. Nu se ştie cauza care a provocat această boală. Gabi a luiat această hotărâre încă de la început. Nu a vrut să fie operată în afara România. Colonul şi-a micşorat din diametrul. Se poate face reconstrucţia. Va avea loc o nouă intervenţie medicală", a spus Florentin Pandele duminică seară la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel