Sărbători. Trei ZODII care vor avea probleme

Trei zodii nu vor avea parte de momente prea plăcute de sărbători.

RAC

În zilele de 24, 25 și 26 decembrie nu se anunța foarte multe surprize. Vei sta alături de cei dragi, însă din 27 decembrie până la finalul anunului apar tot felul de regrete, scrie România TV. Îți vei face ordine în viață, vei tria prietenii adevărați de cei falși.

Chiar dacă multora le vei descoperi adevărată față, până la finele anului ești bucuros că ai aflat pe cine te poți bază.

PEȘTI

Crăciunul va fi unul spectaculos, însă după data de 26 lucrurile se schimbă. Oboseală își spune cuvântul iar nativii din Pești nu reușesc să-și dozeze energia în mod corect.

Se gândesc intens la o reconfigurare pe sectorul carierei. Trebuie să aibă grijă însă la deciziile riscante în materie de bani.

SĂGETĂTOR

Sărbătorile de iarnă vin cu un averisment pentru Săgetători. Va trebui să ai grijă cu cine vorbești și mai ales ce vorbești. Există persoane care te vor părăsi din cauza vehemenței cu care tratezi lucrurile.

Încearcă să nu regrezi lucrurile personale în preajmă zilei de 25 decembrie, deprarece riști să-ți strici singur Crăciunul.

[citește și]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel