Sărbătoarea tuturor strigoilor la Castelul Bran

castelul-bran
castelul-bran

Castelul Bran își așteaptă turiștii la unul dintre cele mai frumoase și spectaculoase sărbători.

În perioada 22 – 30 noiembrie 2019, la Castelul Bran va avea loc "Sărbătoarea tuturor strigoilor", care are rolul de a alunga toate relele și spaimele anului care se încheie și pentru a pregăti sărbătorile de iarnă, când Anul Nou va bate la ușă.

Noaptea de Sfântul Andrei este cunoscută în tradiția românească ca momentul în care strigoii vin printre cei vii, iar usturoiul este talismanul împotriva spiritelor rele.

Toți cei ce poartă numele Sfântului Andrei, vor putea vizita gratuit castelul, în ziua de 30 noiembrie, iar la restaurant au reducere la cina festivă.

"Castelul Bran, credincios apărător al tradițiilor și obiceiurilor românești, propune vizitatorilor săi o incursiune în trecut, cu gândul să readucă la viață o nouă tradiție pentru viitor. Între 22 și 30 noiembrie 2019, Restaurantul Castelului a pregătit un meniu special, unde ingredientul vedetă este usturoiul. În data de 30 noiembrie, zi de cumpănă între toamnă și iarnă, la restaurant va avea loc "Petrecerea tuturor strigoilor", începând cu ora 18:00. Vom spune, astfel, adio tuturor relelor și tuturor spaimelor de peste an și ne vom pregăti pentru sărbătorile de iarnă", anunță organizatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel