Sărbătoarea Mierii, cel mai important târg apicol din România

FOTO: Sărbătoarea Mierii
FOTO: Sărbătoarea Mierii

Municipiul Blaj găzduieşte, în perioada 22 - 24 martie 2019, "Sărbătorea Mierii", cel mai important târg apicol şi singurul cu prezenţă internaţională din România.

Ajunsă în acest an la cea de-a XII- a ediţie, "Sărbătoarea Mierii" va reuni 150 de expozanţi din ţară şi din străinătate, din ţări precum România, Ungaria, Polonia, Serbia, Bulgaria, Franţa, Croaţia sau Grecia.

Vizitatorii vor putea găsi la târg miere şi produse apicole, dulciuri de casă realizate cu miere, produse cosmetice cu miere dar şi utilaje şi echipamente moderne folosite în apicultură. Nu va lipsi nici secţiunea dedicată meşterilor populari care vor expune obiecte tradiţionale.

Premieră pentru România

Târgul găzduieşte în premieră pentru România şi conferinţa internaţională BeeCome, cel mai important eveniment apicol din Europa, care va reuni specialişti din opt ţări. Printre participanţi se vor afla şi 50 de reprezentanţi ai celor mai importante companii ambalatoare de miere din Europa (din Polonia, Franţa, Romania, Germania, Spania, Israel, Ucraina, Republica Moldova, Serbia, Italia, Grecia) pentru a discuta problemele şi oportunităţile pieţei internaţionale a mierii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel