Sărățele de casă. Rețeta românească rapidă și gustoasă!

Sărățele de casă reprezintă gustarea ideală, mai ales în această perioadă. Sunt delicioase și țin de foame. Iată cum se prepară.

Ingrediente

2 ouă
1 1/2 cană untură
puţină drojdie
1 lingură sare
1 cană sifon
1 felie brânză
făină cât cuprinde

Cum se prepară

Se amestecă toate ingredientele, se frământă alutaul, se întinde o foaie, se ung cu ou, se taie la dimensiunile potrivite, se pun în tavă şi se presară pe deasupra mac sau chimen. Se dau la cuptor.

Vezi și: Fursecuri de casă. Rețeta veche din caietul bunicii. Sunt extrem de delicioase!

Peștele trebuie ținut în lapte, înainte de a-l prăji. Trucul pe care-l vei folosi mereu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel