Sângele Luizei, găsit în casa lui Gheorghe Dincă

Casa lui Dincă
Casa lui Dincă

Jurnalista Berta Popescu a dezvăluit public, în emisiunea "Exces de Putere", că a fost găsit sângele Luizei în casa lui Gheorghe Dincă.

UPDATE: După prima cercetare la fața locului, anchetatorii au găsit, în casa lui Gheorghe Dincă, trei pete de sânge care s-au dovedit a fi, în urma testelor, ale Luizei, au precizat pentru Mediafax, surse judiciare.

Surse judiciare au precizat că, după prima cercetare la fața locului, anchetatorii au identificat în casa lui Gheorghe Dincă trei pete de sânge. În urma analizelor, specialiștii au ajuns la concluzia că sângele este al Luizei. Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele.

Principalul suspect al crimelor din Caracal a susținut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. INML nu a putut identifica un ADN deoarece oasele erau prea calcinate, însă specialiștii refac analizele.

_____________________________________________________________________________________

"În casa lu Gheorghe Dincă, au fost găsite mai multe pete de sânge, nişte pete de sânge pe noptieră şi câteva pe canapea. A fost încheiat raportul INML, în urmă cu aproximativ două săptămâni, şi au ajuns la concluzia că sângele de pe noptieră îi aparţine Luizei. Este o informaţie extrem de importantă în acest dosar, pentru că până acum aveam o singură probă în legătură cu Luiza şi anume maşina lui Gheorghe Dincă şi declaraţiile sale. Nu era până acum nicio urmă a prezenţei Luizei în curte, în casă sau în maşina lui Dincă. Cumva această informaţie se coroborează cu ce a declarat Gheorghe Dincă. Acesta le-a spus anchetatorilor că i-a tras o palmă şi că s-a lovit de noptieră", a declarat Berta Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel