Sancțiuni pentru liderii PSD cu rezultate slabe. Buzatu: E o naivitate să creadă cineva că așa va obține rezultate mai bune

Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a explicat, la Digi24, de ce sancționarea liderilor cu rezultate slabe în primul tur al alegerilor prezidențiale, nu este o variantă de câștig înainte de turul al doilea al alegerilor. 

În al doilea tur de scrutin e o naivitate să creadă cineva că, dacă aplici sancțiuni, vei obține rezultate mai bune. Noi trebuie să ne concentrăm asupra a ceea ce poate a rămas nesolicitat din electorat, să vedem cum anume se pot modifica opțiunile celor care au votat alți candidați decât Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis și, evident, să facem toate eforturile pentru a obține cel mai bun rezultat în turul al doilea” a spus Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui, la Digi24. 

”Oamenii care au condus organizațiile PSD au fost de bună credință și au făcut tot ceea ce au putut. Probabil că, pentru momentul acesta, atât s-a putut” a spus liderul PSD. 

Despre raportarea la electoratul celorlalți candidați la alegerile prezidențiale, din turul I, Dumitru Buzatu a precizat că nu crede că acesta se află sub directorul cuiva, subliniind: ”Este un electorat cu opțiuni, de multe ori, schimbătoare, pentru că lucrul acesta face posibilă competiția politică. Dacă am ști că electoratul rămâne mereu același, n-ar mai fi nevoie de alegeri.”

”În orice caz, alegătorii care l-au susținut pe Mircea Diaconu reprezintă o primă țintă” a mai subliniat liderul de la Vaslui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel