Samsung, anunț oficial despre tehnologia 5G

Samsung a testat oficial tehnologia 5G într-un tren în mișcare. Iată rezultatele!

Compania vine cu rezultate promițătoare de la cel mai nou test. Cele mai mari companii din industria tehnologiei au început deja să lucreze la tehnologia 5G, astfel că e foarte probabil să vedem în următorii doi ani primele dispozitive comerciale și o rețea care să le susțină. Până atunci, însă, rămâne să ne bucurăm de progresele din ce în ce mai importante pe care le fac aceștia în domeniu.

Samsung, în parteneriat cu KDDI, au reușit să testeze cu succes tehnologia 5G în interiorul unui tren în mișcare. Acesta se deplasa cu o viteză de peste 100 km/h, însă asta n-a fost o problemă pentru semnal, notează Playtech.ro.

Testul a fost efectuat în orașul Saitama, din Japonia, în apropiere de Tokio. Durata acestuia a fost de aproximativ două zile, între 17 și 19 octombrie, iar compania a folosit propria soluție comercială end-to-end, compusă dintr-un router 5G, o unitate de acces radio, un RAN virtualizat și un nucleu virtualizat.

Demonstrația a avut rezultate promițătoare

Potrivit celor de la Samsung, vitezele de descărcare au ajuns până la 1,7 Gbps, iar echipa de testare a reușit să descarce un videoclip 8K folosind CPE-ul instalat la bordul trenului, dar și să încarce un clip video 4K pe o platformă de file-sharing.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel