SAMSUNG S10 lansare LIVE video. Cele mai tari informații Samsung Galaxy Fold

SAMSUNG S10 LANSARE VIDEO LIVE
SAMSUNG S10 LANSARE VIDEO LIVE

SAMSUNG S10, lansare! Ce aduce nou Samsung Galaxy Fold. Miercuri seară va fi lansat noul Samsung S10. Telefonul se numește Samsung Galaxy Fold și vine cu cele mai noi tehnologii de pe piață.

SAMSUNG S10, lansare! Ce aduce nou Samsung Galaxy Fold. Lansarea este așteptată de mulți oameni. Trebuie știut că persoanele care vor face precomandă vor primi un cadou. Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ vin la pachet cu Galaxy Buds pentru cei care fac o precomandă, în perioada 20 februarie și 7 martie.

Ce e nou? 

SAMSUNG S10, lansare! Ce aduce nou Samsung Galaxy Fold. Noul Samsung S10 vine cu multe surprize pentru pasionații de tehnologie. Noul Samsung S10 va avea două ecrane, unul exterior de 4,58 inci și unul interior de 7,3 inci. În plus, va avea un procesor de 8GB RAM, dar și 2 baterii de peste 2.000 de mAh pentru o autonomie mai îndelungată. Telefonul are un design nou, scanner de amprente pe ecran, dar și camere cu lentile duble și triple. 

SAMSUNG S10, lansare! Ce aduce nou Samsung Galaxy Fold. Samsung Galaxy S10 este al zecelea din seria Galaxy S. Lansarea telefonului va avea loc miercuri seară, 20 februarie 2019, la ora 21:00, ora României. 

Vezi aici lansarea noului SAMSUNG S10:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel