Urmărește emisiunea live


Samsung Galaxy Note8, PROBLEME cu bateria

După lansarea renumitului Samsung Galaxy Note8, tot mai mulți utilizatori se plâng de o problemă destul de semnificativă.

După incidentul cu Samsung Galaxy Note 7, cei de la Samsung și-au dat silința pentru a își spăla păcatele, astfel au lansat Samsung Galaxy Note8, potrivit playtech.ro. În prezent, acumulatorul de la Samsung Galaxy Note8 dă bătăi de cap tot mai multor utilizatori. 

În prezent nu se știu multe detalii despre această problemă

Un număr semnificativ de utilizatori al acestui device au început să se plângă despre bateria acestuia pe forumul oficial Samsung. Potrivit acestora, posesorii de Note8  au sesizat că telefoanele lor nu se mai încarcă în momentul în care bateria a ajuns la 0 procente.

Această problemă a fost semnalată și de cei de la Android Central și ulterior de SamMobile

Așadar, dacă telefonul se descarcă complet și nu ai apucat să îl încarci înainte de a se închide, sunt toate șansele ca acesta să nu se mai încarce. În mod surprinzător, când un telefon aflat în această situație este conectat la o sursă de energie electrică, afișează icoana standard de încărcare. Din păcate, nu trece mai departe în procesul de pornire și nu se mai încarcă dincolo de 0%.

Momentan, oficialii Samsung nu au comentat cu privire la acest subiect. În schimb, utilizatori afectați de problemă au afirmat că nu au întâmpinat nici un fel de problemă în a-și înlocui terminalul cu unul nou în momentul în care și-au trimis exemplarul defect în service.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel