Samsung Galaxy Z Flip, reclamă în timpul premiilor Oscar. Cum se îndoaie noul telefon de 6.000 lei

Samsung Galaxy Z Flip va fi anunțat oficial pe 11 febraurie.

În urma multelor scurgeri de informații când vine vorba de telefoane mobile, companiile au început să fie mai transparente înaintea marilor evenimente, iar Samsung a făcut exact acest lucru.

Conform The Verge, compania sud-coreeană a anunțat noul Galaxy Z Flip chiar cu o zi înaintea evenimentului Unpacked, în seara premiilor Oscar.

Așteptatul eveniment al lui Samsung, care va avea loc pe 11 februarie, va anunța oficial toate detaliile despre noile patru telefoane Galaxy: trei modele S20 și un model Z Flip. Spotul publicitar a dezvăluit integral smartphone-ul, despre care se crede că are un ecran de sticlă.

Ecran de sticlă, tot cu cute

În reclamă se poate vedea telefonul așezat pe o masă, la 90 de grade, stând de unul singur într-o poziție perfectă pentru un apel video. Cu toate acestea, Z Flip nu se închide complet, precum competitorul său, Motorola Razr. Totuși, telefonul lansat la începutul acestui an a avut probleme cu balamalele zgomotoase.

Cu ajutorul unui text minuscul, anunțul conține și un avertisment: „Puteți observa o mică cută în centrul ecranului principal, care este o caracteristică naturală a acestuia". Așadar, precum Galaxy Fod, Galaxy Z Flip va avea și el o crestătură în mijlocul ecranului.

Video:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel