Samsung Galaxy S9, detalii despre noul smartphone

Lansarea noului smartphone, Samsung Galaxy S9, este din ce în ce mai aproape, iar compania a reușit "să scape" un detaliu semnificativ despre noul telefon.

Cu pași repezi, noul Samsung Galaxy S9 este din ce în ce mai aproape de public, iar compania a avut o mică "scăpare" și pare să confirme poziția senzorului de amprentă, notează playtech.ro.

Potrivit sursei citate, în ultimul an, una dintre cele mai mari provocări pentru companiile din domeniul telefoanelor mobile pare să fie crearea unui procesor de amprentă integrat în ecran. Se lucrează intens la asta, am văzut și câteva brevete de acest sens, însă până acum nu a apărut niciun progres real.

Samsung e, cel mai probabil, destul de aproape de realizarea unui asemenea senzor, însă tehnologia nu va fi gata la timp pentru lansarea lui Samsung Galaxy S9. Cel puțin asta ne indică aplicația ”Health” de la Samsung.

În interiorul aplicației, care a primit un update ce pregătește sistemul de pe S9, ți se indică modul în care trebuie să-ți așezi degetul pe senzorul care îți detectează pulsul. Acesta a fost mutat în lateral, în locul senzorului de amprentă de pe Galaxy S8.

Așadar, senzorul de amprentă de pe Samsung Galaxy S9 este mutat pe centrul telefonului, compania învățând din criticile aduse de utilizatori față de amplasarea celui de pe flagshipul actual.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel