Samantha Markle, anchetată pentru agresiune pe internet asupra ducilor de Sussex

Giorgiana Croitoru / 28 oct 2019 / 13:19
Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Sora vitregă a ducesei Meghan de Sussex, Samantha Markle este anchetată pentru agresiune pe internet.

Samantha Markle este anchetată pentru agresiune pe internet (cyberbullying), după ce persoane din cel puțin patru țări au depus plângeri cu privire la mesajele controversate pe care aceasta le-a scris despre sora sa vitregă, ducesa Meghan de Sussex, și despre prințul Harry, potrivit The Mirror, citează Mediafax.

Conținutul mesajelor scrise și distribuite de Samantha Markle este încă necunoscut și nu există informații potrivit cărora ancheta ar fi fost începută în urma unor plângeri ale familiei regale britanice.

Va fi un proces îndelungat

 

"Au fost raportate multiple acuzații de agresiune pe internet (cyberbullying). Samantha Markle este conștientă de acuzații. Nu a fost arestată. Aceasta este o anchetă aflată în desfășurare, nu pot specula cu privire la o cronologie și nu pot face deocamdată alte comentarii", a declarat un ofițer din Polk, Florida, ce lucrează la caz, pentru publicația Sunday Mirror.

"Acuzațiile vizează mai multe platforme de socializare online și cuprind plângeri din cel puțin patru țări, inclusiv Marea Britanie, Canada și Suedia. Aceasta este o investigație amplă și, cel mai probabil, va fi un proces îndelungat. Ancheta se află încă într-un stadiu incipient", a declarat o sursă.

Amenințările soțului Samanthei

 

Mark Phillips, actualul partener al Samanthei, a declarat: "Oricine își dorește o anchetă împotriva mea și a lui Sam este posibil să sfârșească în închisoare pentru cinci ani, pentru mărturie mincinoasă. În afara faptului că ripostăm, nu agresăm pe nimeni pe internet. Capete vor cădea în final".

La sfârșitul lunii septembrie, un nepot al ducesei Meghan de Sussex, Thomas Dooley, a fost arestat în Los Angeles, după ce a fost surprins mergând pe stradă purtând doar un mic prosop în jurul taliei. Când polițiștii l-au abordat, Thomas a încercat să fugă. A fost prins și închis pentru opunere la arestare.

Familia lui Meghan

 

Samantha, în vârstă de 54 de ani, și fratele ei, Thomas Jr., sunt copiii lui Thomas Markle din primul său mariaj. Cea de-a doua soție a acestuia a fost mama lui Meghan, Doria Ragland. Thomas Markle și Doria au divorțat în 1988, când actuala ducesă Meghan avea șase ani.

Fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, și prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.