Sam Bennett, învingător şi în etapa a 3-a a Turului BinckBank

Ciclistul irlandez Sam Bennett (BORA-hansgrohe) a câştigat miercuri la sprint etapa a 3-a a Turului BinckBank, disputată pe distanţa de 166,9 km în câmpia flamandă în jurul localităţii Aalter, după ce se impusese şi în primele două etape ale acestei competiţii, fostul Tur al Beneluxului, el consolidându-şi poziţia de lider în clasamentul general, scrie AFP.

Etapa de miercuri, în care rutierii au traversat mai multe sectoare pavate, s-a încheiat cu victoria irlandezului de 29 de ani, ce câştigase în martie două etape din cursa Paris-Nisa. A fost nevoie însă de fotofiniş pentru ca el să fie departajat de olandezul Dylan Groenewegen (Jumbo), ce a ocupat în final locul 2.

Bennett şi-a mărit avansul în clasamentul general, fiind despărţit acum cu 20 de secunde de principalii săi urmăritori, belgianul Jasper Philipsen (UAE) şi marele ghinionist al zilei, Groenewegen.

Etapa a treia a fost marcată şi de minutul de reculegere păstrat de concurenţi înaintea startului, omagiu adus lui Bjorg Lambrecht, tânărul ciclist belgian ce a decedat săptămâna trecută după ce a suferit o căzătură în timpul Turului Poloniei. Lambrecht era originar din Knesselare, comună ce a fuzionat recent cu Aalter. 

Joi se va desfăşura a patra din cele şapte etape ale cursei, pe distanţa de 96,2 km în jurul localităţii valone Houffalize. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel