Salvini, mesaj pe Twitter. Arestări compromise

Salvini, mesaj pe Twitter. Arestări compromise
Salvini, mesaj pe Twitter. Arestări compromise

Matteo Salvini a fost acuzat de compromiterea unui raid al poliţiei din cauza unei postări pe rețeaua twitter.

Salvini a postat pe WhatsApp, apoi pe Twitter, informaţii în avans privind arestarea a '15 mafioţi nigerieni' în oraşul Torino, nord-vestul Italiei.

O oră mai târziu, procurorul şef din Torino, Armando Spataro, a afirmat că mesajul 'risca să compromită rezultatul bun al operaţiunii aflate în curs de desfăşurare'. 'Sperăm că ministrul de interne va evita mesaje similare în viitor', a spus Spataro într-un comunicat publicat de agenţia de ştiri ANSA.

Liber şi onorat să mulţumesc

Activitatea intensă a lui Matteo Salvini pe social media este văzută ca fiind unul dintre motivele-cheie ale popularităţii sale. Partidul său, Liga, se află în prezent pe primul loc în sondajele de opinie din Italia. Salvini nu a părut însă afectat de criticile lui Spataro. 'Cineva ar trebui să gândească înainte de a deschide gura. Dacă procurorul-şef din (oraşul) Torino este obosit, ar trebui să se retragă: Îi doresc lui Spataro un viitor fericit în calitate de pensionar', a afirmat Salvini.

'Dacă şeful poliţiei îmi scrie la ora 07:22 (06:22 GMT) să mă informeze în legătură cu operaţiunile împotriva mafiei şi a crimei organizate, aşa cum face de obicei, mă consider liber şi onorat să mulţumesc şi să felicit forţele de ordine în următorul minut', a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel