Salvate de pe marginea prăpastiei

Două fete au fost salvate de pompierii tulceni. Acestea erau în pericol să cadă 100 de metri într-o prăpastie.

În jurul orei 16:35, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că 2 fete, în vârstă de aprox 15 ani, s-au pierdut în zona pădurii Bididia din orașul Tulcea.

Primul apel a venit de la mama uneia dintre cele două fete. După câteva momente a venit și al doilea apel, inițiat de una dintre adolescente. Erau panicate și nu știau unde se află.

(w670)

Un echipaj de pompieri a răspuns apelului. Dispecerul a păstrat legătura telefonică, în timp ce echipajul de pe autospecială înconjura dealul Bididia cu sirenele pornite pentru a încerca să repereze fetele. Cele două au fost văzute pe marginea carierei, care în acel loc are aproximativ 100 de metri adâncime.

(w670)

Unul dintre salvatori, plutonier major Arhire Iulian a coborât în rapel și cu ajutorul colegilor a reușit să o scoată pe prima, cea care era în cel mai mare pericol de cădere. În scurt timp ambele fete împreună cu cățelul lor au fost salvate de pompieri. Ulterior, adolescentele au fost preluate de echipaje ale serviciului de ambulanta județean. Acestea erau în stare bună, vizibil speriate și marcate de experiența prin care au trecut.

Vezi și:  Polițist, crimă București. Noi detalii din caz: Ce s-a întâmplat în 11 martie. Plângeri pe numele soției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel