Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  ”Salvarea neagră” revine. Mesaj alarmant: Închideți tot

O nouă informație alarmantă circulă printre oameni. 

Este vorba despre un mesaj prin care oamenii își avertizează toată agenda telefonică în ceea ce privește o radiație foarte înaltă ce ar urma să aibă loc în această noapte. Oamenii sunt avertizați să-și închidă telefoanele, tablete, laptopurile și toate aparatele electrice pentru a nu fi afectați. 

Informația este falsă!

Mesajul este unul alarmant pentru societate, dar este doar un mesaj fals, care circulă nu știm din ce motive. Sigur este că circulă și arată cât de ușor pot fi oamenii mințiți și, mergând mai departe, chiar manipulați. 

Pentru a fi credibil mesajul mai ales pentru omul ce nu caută să fie informat din mai multe surse, sunt adăugate întăriri credibile de genul: ”a zis la televizor”. Sunt introduse surse de informare precum Singapore TV, Google, NASA și BBC. 

Introducerea unor cuvinte precum ”celor dragi” apelează la latura emoțională a celor care dau crezare unor astfel de mesaje și le trimit apoi mai departe. 

Societatea trebuie să știe că, dacă vreodată vor exista amenințări reale, vor fi informați din timp de toate canalele de media și de către autoritățile competente. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel