Salon BD - Atelierele "Povești din București în benzi desenate"

Muzeul Municipiului București vine în întâmpinarea copiilor și părinților propunând pentru vacanța mare noi, diverse și atractive programe educativ-distractive, care se vor desfășura în lunile iulie și august.

Participarea se face numai pe bază de înscriere și conform categoriei de vârstă indicată în descriere.

Pentru înscrieri și detalii, părinții sunt rugați să trimită un e-mail la adresa [email protected], cu precizarea activităților la care doresc să participe copiii.

ATELIERE DE BANDĂ DESENATĂ „POVEȘTI DIN BUCUREȘTI ÎN BENZI DESENATE”, ÎN CADRUL SALONULUI DE BANDĂ DESENATĂ, LA PALATUL SUȚU

Categoria de vârstă: 7-14 ani. Taxă participare: 10 lei/copil.

Atelierele fac parte din a VI-a ediție a Salonului BD - Povești din București în benzi desenate, și urmăresc să stimuleze aptitudinile pentru desen, copiii devenind mici artiști. Îndrumați de coordonatorii atelierelor, copiii vor realiza scurte povești în benzi desenate pornind imagini, personaje, întâmplări din București, povești reale sau dintr-un univers imaginar.

Sâmbătă 13 iulie, 10.00-12.00 / Palatul Suțu

Sâmbătă 20 iulie, 10.00-12.00 / Palatul Suțu

 

Sâmbătă 3 august, 10.00-12.00 / Palatul Suțu

Sâmbătă 10 august, 10.00-12.00 / Palatul Suțu

Sâmbătă 17 august, 10.00-12.00 / Palatul Suțu

 

Sâmbătă 14 septembrie, 10.00-12.00 / Palatul Suțu

 

DESPRE SALONUL DE BANDĂ DESENATĂ

Muzeul Municipiului București, împreună cu Mădălina Corina Diaconu și Mihai Grăjdeanu, coordonatori, organizează o nouă ediție a Salonului de Bandă Desenată „Povești din București în Benzi Desenate”, la Palatul Suțu.

Salonul BD „Povești din București în Benzi Desenate” împlinește anul acesta 6 ani! Artiştii de bandă desenată participă cu pagini BD care conțin imagini, personaje, întâmplări din București, povești reale sau dintr-un univers imaginar pe care vă invităm să le descoperiți începând cu luna august, la Palatul Suțu.

Invitați ai Salonului sunt elevii Colegiului Național Gheorghe Șincai București precum și alți elevi de la școlile și liceele din țară.

 

A VI-a ediție a Salonului BD se desfășoară la Palatul Suțu, parte componentă a Muzeului Municipiului București. Salonul include prezentări de carte, conferinţe și o Şcoală de Vară, arată un comunicat al Muzeului Municipiului București.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel