EXCLUSIV  Salarii primărie București. Tudorache: Diferență URIAȘĂ

Primarul sectorului 1, Daniel Tudorache a dezvăluit în exclusivitate la DCNews Live câteva dintre salariile unor directori din cadrul Primăriei. Edilul sectorului 1 spune că diferențele salariale sunt foarte mari chiar în cadrul aceleiași primării. 

"Este o discrepanță foarte mare la salarii între serviciile aceleiași primării. Vă dau un exemplu: Un director de la Taxe și Impozite din Piața Amzei are 170 de milioane de lei și alt director de la Sectorul 1 are salariu de 30 de milioane. Sunt doi salariați în aceeași instituție. Unul este la Taxe și Impozite, iar altul la Starea Civilă. Un primar are un salariu de 48 de milioane," a declarat Daniel Tudorache, primarul sectorului 1. 

Daniel  Tudorache spune că speră să găsească o soluție pentru ca salariile angajaților din primăria sectorului 1 să fie mărite astfel încât să ajungă la media celorlalte primării ale Capitalei. 

"Angajații primăriilor din Sectorul 1 și Sectorul 3 au cele mai mici salarii. Trebuie făcut ceva ca să le aliniem măcar cu cei de la Sectorul 4," a mai spus Tudorache.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel