Salarii IT. Eugen Teodorovici: Săptămâna asta prezint soluția

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici spune că va prezenta o nouă soluție pentru ca salariile angajaților din sectorul IT să nu fie afectate.

„Săptămâna aceasta o să-i prezint doamnei prim ministru soluția pe care Ministerul de Finanțe o are astăzi în lucru. Este o soluție mai bună, mai utilă și mai rapidă în aplicare. Sunt adeptul lucrurilor simple. Cred că va fi discutată joi, în ședința de guvern. După aceea se va anunța și se va aplica imediat", a spus Eugen Teodorovici, la Palatul Parlamentului.

Promisiunea lui Mihai Tudose 

Deşi Mihai Tudose a promis că va da subvenții firmelor ca să nu scadă salariile angajaţilor, acest lucru a rămas doar la nivel de intenţie. Odată cu schimbarea Guvernului, memorandumul aprobat deja a rămas în sertar. Aşa că luna aceasta oamenii care lucrează în IT încasează deja salarii mai mici.

De asemenea, Sindicatul Funcţionarilor Publici susţine că aproximativ 22.000 de angajati din ministere ar putea primi mai puţini bani, ca urmare a aplicării noii legi a salarizării şi a transferului contributiilor de la angajator la angajat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel