Urmărește emisiunea live


Sălaj: Cursurile unei şcoli din Zalău, suspendate după ce grindina a distrus acoperişul şi luminatoarele clădirii

Cursurile elevilor de la Şcoala Gimnazială 'Corneliu Coposu' din Zalău au fost suspendate pentru ziua de miercuri, din cauza distrugerilor produse la acoperişul şi luminatoarele unităţii şcolare, în urma căderilor de grindină de marţi.

Potrivit unei informări date publicităţii marţi, de Primăria Zalău, având în vedere fenomenele meteo extreme care au avut loc în cursul după-amiezii, a fost convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. 'În cadrul întrunirii, după o primă analiză a pagubelor produse de grindină în oraş s-au transmis responsabilităţi fiecărui membru al comitetului, iar o parte s-a deplasat în zonele cele mai afectate de aceste fenomene meteo în vederea evaluării daunelor. Astfel s-au constatat distrugeri mari la acoperişul şi luminatoarele clădirii Şcolii Gimnaziale 'Corneliu Coposu' din cartierul Dumbrava Nord.

Având în vedere lucrările ce trebuie efectuate imediat şi pentru a nu pune în situaţie de pericol elevii şcolii, s-a hotărât suspendarea cursurilor la Şcoala Gimnazială 'Corneliu Coposu', în data de 29 mai 2019', precizează oficialii administraţiei locale. Conform sursei citate, lucrători ai societăţii Citadin, ajutaţi pompieri, execută marţi seara lucrări de punere în siguranţă a clădirii, cursurile urmând a fi reluate joi, 30 mai. O cădere de grindină de mari dimensiuni a distrus acoperişurile unor clădiri, producând totodată pagube mai multor maşini din Zalău, marţi, după o ploaie care a durat doar câteva minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel