Sala, fotbalistul dispărut cu un avion - șansele de supraviețuire

Căutările lui Sala au fost făcute de două avioane şi o ambarcaţiune, dar au fost întrerupte şi se vor relua la ridicarea soarelui.

Operaţiunile de căutare a avionului de turism în care se afla atacantul italo-argentinian Emiliano Sala au fost întrerupte, a anunţat poliţia din Insula Guernsey, marţi după-amiază, subliniind că şansele de supravieţuire sunt minime, informează AFP.

"Nu am găsit nicio urmă a persoanelor de la bordul aparatului. Dacă au amerizat, şansele de supravieţuire în acest stadiu sunt din nefericire minime", a indicat poliţia pe contul său de Twitter.

Autorităţile au precizat că aceste căutări, efectuate de două avioane şi o ambarcaţiune, au fost întrerupte şi se vor relua la ridicarea soarelui. În afara fotbalistului, pilotul avionului de mici dimensiuni, dispărut de pe aparatele radar, este şi el dispărut.

"Din păcate, ne gândim la ce este mai rău", declarase luni seara şi directorul general al agenţiei de salvare maritimă, John Fitzgerald. Dacă a căzut, "avionul s-a dezintegrat, deci nu sunt şanse. În plus, temperatura apei este atât de rece, încât ei au fost grav afectaţi", a adăugat responsabilul operaţiunilor de salvare.

Emiliano Sala îşi exprimase temerile într-un mesaj

Îmi este teamă!, a fost mesajul vocal trimis de fotbalistul Emiliano Sala unor apropiaţi cărora le-a împărtăşit temerile sale legate de starea avionului, care a dispărut ulterior luni seara în timp ce traversa Canalul Mânecii, a dezvăluit marţi seara presa argentiniană. "Sunt în avion, ai zice că se rupe în bucăţi, şi plec spre Cardiff", a spus fostul jucător al echipei FC Nantes într-un mesaj trimis prin WhatsApp şi reprodus de presa argentiniană.

"Dacă într-o oră şi jumătate nu aveţi veşti de la mine, nu ştiu dacă se vor trimite oameni pentru a mă căuta, pentru că nu cred că voi fi găsit, să ştiţi. Tată, ce frică îmi este!", a adăugat el. Uruguayanul Diego Rolan, fostul coechipier al lui Sala la Bordeaux, dezvăluise anterior existenţa unui asemenea mesaj vocal.

Un avion de turism plecat din Nantes în direcţia Cardiff a dispărut, luni seara, de pe ecranele radar la aproximativ 20 km nord de Insula Guernsey, avându-l la bord pe fotbalistul italo-argentinian Emiliano Sala. Jucătorul în vârstă de 28 de ani, autor a 12 goluri în prima jumătate a sezonului din Ligue 1 pentru echipa lui Ciprian Tătăruşanu, a fost transferat recent de la Nantes la Cardiff City pentru o sumă record pentru un club galez, estimată de presă la 17 milioane euro.

Citește și:

Țucudean, aproape de transferul carierei. Ofertă uriașă

Coleg cu Tătărușanu, într-un avion dispărut de pe radar. Tragedie în fotbal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel