Saci cu sute de mii de dolari împrăștiați pe autostradă. Accidente în lanț

O sumă de aproape 300.000 de dolari a fost declarată dispărută vineri dimineaţă în urma unui incident insolit în care a fost implicat un vehicul blindat, ale cărui uşi s-au deschis în timpul mersului, provocând ambuteiaje şi accidente pe o autostradă din New Jersey, un stat din nord-estul Statelor Unite, potrivit mai multor companii mass-media americane, citate de AFP. 

Uşile unui vehicul al companiei Brink's s-au deschis joi dimineaţă dintr-un motiv necunoscut în timpul mersului şi doi saci conţinând bancnote de 100 de dolari şi-au golit conţinutul pe acea autostradă.

Numeroşi şoferi s-au oprit în acel moment pentru a aduna bancnotele, provocând mai multe tamponări, a precizat Poliţia din East Rutherford într-un mesaj publicat pe contul ei de Twitter.

Potrivit NBC News, care citează Poliţia locală, cei doi saci conţineau în total 510.000 de dolari, din care doar suma de 205.000 de dolari a fost recuperată.

"Până acum, lipsesc încă 293.535 de dolari", a anunţat Poliţia din acest oraş situat la periferia vestică a metropolei New York, precizând că aproape 11.000 de dolari au fost predaţi autorităţilor de şoferii care s-au oprit pe autostradă pentru a strânge bancnotele.

Acţiunea de colectare a unor bancnote în această manieră (şi păstrarea lor, n.r.) reprezintă o infracţiune asociată furtului, a subliniat Poliţia americană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel