Urmărește emisiunea live


S-au pus cu cine nu trebuia: doi hoți, prinși de un polițist campion la alergări

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Doi hoţi spanioli au fost prinşi de un poliţist care este campion la curse de alergări.

Doi hoţi de buzunare care au furat în Spania o geantă în care se aflau peste 3.000 de euro au avut ghinionul de a fi urmăriţi de un poliţist care este campion la curse de alergări şi care a reuşit să îi prindă fără să depună un efort prea mare, informează AFP, preluat de Agerpres.

Vineri, cei doi hoţi, în vârstă de 33 de ani respectiv 37 de ani, au furat geanta unui bărbat care ieşea dintr-o bancă în oraşul Sevilla din provincia Andaluzia, a anunţat serviciul local de urgenţă pe contul său de Twitter. Victima a alertat repede Poliţia locală, precizând că hoţii au fugit de la locul faptei într-un automobil.

Cursă cu câștigător cunoscut

Constatând că erau urmăriţi, hoţii au abandonat vehiculul şi au plecat mai departe în fugă, înainte de a fi foarte repede prinşi din urmă de un agent de Poliţie, care alerga cu o viteză excepţională, a raportat ediţia din Sevilla a cotidianului ABC.

"Ei nu ştiau, după ce au furat 3.000 de euro în Sevilla, că unul dintre agenţii Poliţiei locale (...) care îi urmăreau este campion mondial la 4x400 de metri, recordman european şi campion al Spaniei la 400 de metri" în categoria sa de vârstă, a precizat serviciul de urgenţă.

Poliţistul a declarat pentru postul spaniol de televiziune Antena 3 că acea cursă de urmărire, desfăşurată pe o distanţă de "200 sau 300 de metri", nu a fost foarte dificilă pentru el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel