”S-a născut o stea”. Trudeau, Nadia, Cahill și alte personalități, laude pentru Bianca Andreescu

”S-a născut o stea”. Trudeau, Nadia, Cahill și alte personalități, laude pentru Bianca Andreescu
”S-a născut o stea”. Trudeau, Nadia, Cahill și alte personalități, laude pentru Bianca Andreescu

Mai multe personalități mondiale au fost impresionate de parcursul ireproșabil al canadiencei de origine română Bianca Andreescu, la Indian Wells.

Bianca Andreescu, 18 ani, a uimit o lume întreagă după ce a câștigat ”en fafare” turneul Premier Mandatory Indian Wells, iar reacțiile internaționale nu au întârziat. 

Bianca Andreescu, în discursul de la sfârșitul finalei de la Indian Wells, a avut și un mesaj în românește: ”Mulțumesc că sunteți cu mine și vă iubesc!” le-a transmis ea fanilor români, în uralele spectatorilor care au asistat la finala cu germanca Angelique Kerber.

Bianca Andreescu mesaje din toată lumea

Presa internațională a preluat mesajele tinerei campioane, alaturând și comentarii proprii:

The New York Times: ”E una dintre cele mai mari performanțe din istoria tenisului recent. Andreescu nu vine de nicăieri, ea are un palmares și ca junioare, dar parcursul ei la Indian Wells este un pas înainte uriaș. Are, în mod remarcabil, un joc complet.”

BBC: ”Andreescu a arătat un curaj remarcabil de a riposta după o cădere în al treilea set.”

Sportsnet: ”Bianca Andreescu a uimit-o pe fosta numărul 1 mondial Angelique Kerber și a luptat să câștige primul ei titlu WTA la BNP Paribas Open. La doar 18 ani, această victorie este doar cea mai recentă sclipire din sezonul senzațional pe care l-a avut în 2019. Și doar ce a început.”

The Telegraph: ”Atacurile explozive și loviturile imprevizibile au făcut să fie îndrăgită și de publicul de la Indian Wells.”

Citește și: Bianca Andreescu - salt financiar impresionant după finala Indian Wells

Nadia Comaneci: ”O finală uimitoare la Indian Wells. Felicitări @Bandreescu” a transmis fosta mare gimnastă pe Twitter.

Darren Cahill: ”Felicitări fetelor! A fost de fapt o finală a naibii de surprinzătoare a acestui turneu WTA. Felicitări Bianca! Primele din multe care vor urma!”, a scris el, tot pe Twitter.

Justin Trudeau, premierul canadian, i-a transmis un mesaj, de asemenea pe Twitter: ”De la un wild-card la titlul de campioană la Indian Wells champion – Bianca Andreescu a făcut istorie. Felicitări, @Bandreescu_! #BiancaRising”, este mesajul lui Trudeau după performanța remarcabilă a tenismenei care a reprezentat Canada la turneul din Statele Unite. 

Martina Navratilova: ”Bianca a venit de nicăieri și a meritat să câștige. A jucat un tenis uluitor. Abia aștept să o văd cum evoluează și se transformă într-o și mai bună jucătoare. Are toate atuurile, crede în ea. Va fi în top 10 până la sfârșitul anului dacă joacă așa, dacă nu și mai curând. E de așteptat să devină o amenințare serioasă în turneele WTA”, a declarat Martina Navratilova la BT Sport.

Press Asociation: ”Bianca Andreescu, cea mai nouă stea din tenisul feminin, și-a desăvârșit ascensiunea după o victorie strălucită, în trei seturi, în fața germancei Angelique Kerber. Canadianca de 18 ani a luptat din răsputeri cu epuizarea și a avut o stăpânire de sine care au dus-o către triumful în fața unei campioane de trei ori câștigătoare de Grand Slam. Este prima beneficiară de wildcard care câștigă prestigioasa competiție din California.”

Sports Illustrated: ”Cea mai bună poveste de tip Cenușăreasa a acestei luni deja e scrisă. Bianca Andreescu și-a încheiat uimitorul ei parcurs de la Indian Wells trecând peste crampe, nervi și peste o Kerber foarte hotărâtă și ajungând până la un final dramatic. Dar a arătat lumii că și-a făcut simțită prezența într-un mod impresionant.”

Rod Laver, legendă a tenisului: ”S-a născut o stea. Felicitări @Bandreescu. Ce luptătoare ești!” a transmis el pe Twitter.

Toronto Life: ”Bianca Andreescu, de 18 ani, este brusc următorul mare lucru din tenisul de la Toronto. Cum s-a întâmplat asta?” este comentariul de pe Twitter al ziarului canadian, care introduce un interviu cu ea, având titlul ”Bianca Andreescu, cel mai nou fenomen din tenis din Toronto”.

Citește și: Indian Wells, Bianca Andreescu - SECRETUL SUCCESULUI său. Rescrie istoria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel