S-a înfiinţat Consiliului Local al Elevilor din Sectorul 2. 500.000 de lei pentru proiectele elevilor

Elevilor din Sectorul 2 li se pregătește o nouă surpriză. Mai exact, un instrument prin care își pot desfășura proiectele și pot lua parte activ la dezvoltarea comunității lor.

Elevii din Sectorul 2 au din nou motive de bucurie. După succesul programului “Academia Copiilor”, elevilor din sectorul 2 li se pregătește o nouă surpriză. Mai exact, un instrument prin care își pot desfășura proiectele și pot lua parte activ la dezvoltarea comunității lor. La inițiativa consilierilor PNL Silviu Feroiu, Niculina Miclea, Alexandru Dinu, Gela Lăzăroiu și Răzvan Zaharia, conduși de viceprimarul Dan Cristian Popescu, a fost aprobată în Consiliul Local al Sectorului 2 înființarea Consiliului Local al Elevilor din Sectorul 2.

Proiectul a fost aprig contestat de către reprezentanții PSD care au motivat, printre altele, că tinerii nu ar trebui sa participe activ la procesul decizional, la un moment dat aruncând totul în derizoriu, spunând ironic că „așteaptă cu interes propunerile elevilor din clasa pregătitoare”.

Structura nou formată va avea alocat un buget, în limita căruia elevii vor propune proiecte către Consiliul Local al Sectorului 2. “Proiectul își propune implicarea elevilor în viața comunității și în decizia politică (…) scopul acestei inițiative este ca elevii să dezbată proiecte și să le propună Consiliului Local al Sectorului 2. Vor avea o suma de 500.000 lei alocată pentru finanțarea proiectelor lor și în felul acesta îi implicăm direct.(...) Au și ei dreptul să își exprime opiniile, să ne ofere o nouă perspectivă asupra priorităților unei generații nereprezentate în Consiliul Local al Sectorului 2. Poate ei vor dori să le facem un teren de sport sau o bibliotecă (...) ei decid. Asta este important” a adăugat viceprimarul PNL al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel