S-a câștigat la LOTO. Un norocos a luat 28 de premii de pe un bilet

Sursa foto: Pixabay.com
Sursa foto: Pixabay.com

Loteria Română a dat duminică seara o serie de premii consistente la toate cele trei jocuri de noroc, Loto 6/49, Loto 5/40 și Joker. 

Un jucător care și-a încercat norocul la o agenție din Pitești, cu un bilet cu 36 de variante la Loto 6/49 și opt variante la Noroc a obținut trei dintre cele cinci câștiguri de categoria a II-a la Loto 6/49, 15 câștiguri de categoria a III-a și 10 câștiguri de categoria a IV-a, în total 110.453,61 lei.

Celelalte două premii de categoria a II-a au fost câștigate de un jucător care și-a încercat norocul în Fetești, jud. Ialomița, respectiv de un jucător care a jucat în București.

Premii date și la Joker

Câștigul de categoria a III-a la Joker a fost obținut pe un bilet jucat la o agenție din Craiova, bilet pe care s-au jucat 39 de variante la Joker și 8 variante la Noroc Plus. Pe lângă premiul de categoria a III-a, posesorul biletului norocos a obținut și două câștiguri de categoria a V-a patru de categoria a VII-a și două de categoria a VIII-a, în total 58.574 lei.

Norocosul de la 5/40

Câștigul de categoria a II-a la Loto 5/40 a ajuns la un jucător care și-a încercat norocul la o agenție din Dorohoi, județul Botoșani, biletul norocos fiind completat cu 4 variante simple la Loto 5/40 și o varianta la Super Noroc.

Cele mai mari premii au rămas în joc.

VEZI ȘI: Loto 6/49. Rezultatele tragerilor de duminică, 17 ianuarie, 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel