S-a aflat dacă Cristina Neagu va juca în meciul României cu Japonia

Cristina Neagu, foto: @cristinaneaguofficial - FB
Cristina Neagu, foto: @cristinaneaguofficial - FB

Tomas Ryde, selecționerul echipei naționale de handbal feminin a României, a luat o decizie în ceea ce o privește pe Cristina Neagu.

Tomas Ryde, selecționerul echipei naționale de handbal feminin a României, a anunțat că interul stânga Cristina Neagu nu va evolua în ultima partidă a tricolorelor din grupa II principală a Campionatului Mondial, miercuri, de la ora 11:00, contra Japoniei.

Cristina Neagu, revenită după o lungă perioadă de accidentare, în această toamnă, a evoluat în meciul cu Suedia, de marți, scor 22-34, fiind cea mai bună marcatoarea a României, cu patru goluri, la egalitate cu Crina Pintea și Aneta Udriștoiu. Ryde spune că Neagu nu va juca cu Japonia, la fel cum nu o va face nici Laura Pristăvița, care s-a accidentat.

„Cristina Neagu e out, Laura Pristăviţa s-a accidentat, le voi da şanse celor tinere. Ştiu că ne va fi foarte greu fiindcă Japonia a făcut un joc fabulos cu Spania, dar va fi o experienţă perfectă pentru jucătoarele noastre care sunt la primul lor Mondial. Dar să batem Japonia va fi foarte greu să reuşim", a spus Ryde, marți, pentru gsp.ro.

Cristina Neagu, desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, a fost cea mai bună handbalistă a României la Campionatul Mondial din Japonia, contribuind semnificativ la calificarea tricolorelor în grupele principale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel