Ruxandra Luca, transformare spectaculoasă după ce a purtat aparat dentar: Am renunțat la trei dinți sănătoși / video

aparat dentar
aparat dentar

Ruxandra Luca, cunoscută după ce a apărut la Chefi la cuțite, a povestit cum a fost experiența purtării aparatului dentar.

Ruxandra Luca de la Neatza cu Răzvan și Dani a purtat, timp de doi ani, aparat dentar.

”Aproape toata lumea imi spune: "Vai, dar erau asa frumosi dintii tai! E moda asta acum, de aia ti-ai pus aparat?" Dap, fix de dragul modei, nu pentru ca aveam dintii in toate directiile, muscatura aiurea, retractie gingivala, dintr-astea. Eu voiam sa fiu în trend.

E usor, in momentul in care vezi niste dinti aliniati, sa crezi ca asa au fost mereu. Ei bine, v-am lasat un video, ca sa intelegeti de unde am plecat si cat de departe am ajuns. Nu mi-e jena, nu ma simt expusa intr-un mod ciudat, asa stateau lucrurile atunci. Daca experienta mea poate inspira si alti oameni sa faca o schimbare, asta e tot ce conteaza.

Ce am facut in astia doi ani de tratament ortodontic? Am avut rabdare, am ascultat ce mi-a spus medicul meu, m-am dus cu regularitate la controale, am acceptat schimbarile care au aparut din mers în planul de tratament si despre care am inteles ca sunt necesare. Ce n-am facut? Nu mi-am batut medicul la cap sa ma scape de bracketi cat mai repede, nu m-am indoit ca sunt pe mainile cele mai bune, nu am regretat nici macar o secunda decizia luata sau faptul ca am renuntat la trei dinti sanatosi, nu am uitat sa ma spal temeinic pe dinti.

Una peste alta, daca aveti nevoie de tratament ortodontic si puteti face efortul financiar, nu mai amanati! Gasiti un medic bun si mergeti inainte cu incredere. Rezultatul final face sa merite toata asteptarea, cu mana pe inima va spun, esti alt om după! Zambetul conteaza mai mult decat iti poti imagina, iar de dinti sanatosi avem nevoie cu totii”, a scris Ruxandra Luca pe Facebook.

Așa arată acum:

Cum arăta înainte să poarte aparat dentar:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel