Corturi şi bannere USR, distruse. "Intimidări în stil mafiot"

USR lansează acuze de "intimidări în stil mafiot", după ce mai multe bannere şi corturi au fost vandalizate. 

"Intimidări în stil mafiot în județul Constanța!

Candidata USR PLUS în comuna Poarta Albă, județul Constanța, Stela Ciobaniuc, a devenit ținta intimidărilor în stil mafiot după ce și-a anunțat candidatura la primărie.

Azi noapte, trei dintre cele cinci bannere puse de USR PLUS prin satele comunei Poarta Albă, au fost vandalizate. Mai grav este că, zilele trecute, în mod suspect o mașină a luat foc în fața sediului USR din Poarta Albă, iar flăcările au distrus sediul. Oamenii din sat au stins cu greu focul alături de pompieri. Și cu câteva săptămâni în urmă, cauciucurile mașinii parcate în fața casei Stelei Ciobaniuc au fost tăiate.

Cine este în spatele acestor intimidări mafiote? Nu știm.

Candidata USR PLUS a depus deja o plângere la poliție, iar autoritățile urmează ca în zilele următoare să analizeze imaginile de pe camerele video de pe stradă pentru a vedea precis cine este făptuitorul acestor atacuri. Lăsăm justiția să-și facă treaba.

Însă iată de ce trebuie să mergem la vot și să alegem oameni cinstiți care vin cu soluții concrete pentru comunitate, pentru că doar așa schimbăm România și punem capăt practicilor de tip mafiot din multe localități din țară.

Stela Ciobaniuc nu renunță și avem convingerea că ea va fi primarul din Poarta Albă începând cu 27 septembrie.", a scris USR pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel