Rusia condamnă Republica Moldova

Putin susţine că 90% din teritoriul Siriei a fost eliberat
Putin susţine că 90% din teritoriul Siriei a fost eliberat

Duma de Stat a Rusiei a adoptat miercuri o declaraţie cu privire la inadmisibilitatea discriminării mass-media ruse în Republica Moldova, relatează deschide.md. 

Prin documentul adoptat, deputaţii ruşi îndeamnă Organizaţia Naţiunilor Unite, Consiliul Europei şi Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa să dea o notă legii anti-propagandă adoptate în R.Moldova. 

Mai mult, aleşii recomandă conducerii Rusiei să întreprindă un set de măsuri în scopul găsirii altor căi şi metode ca produsele jurnalistice ruse să ajungă în casele moldovenilor, mai scrie site-ul citat. 

Iniţiatorii declaraţiei au fost membrii Comitetul Dumei de Stat pentru afaceri CSI, integrarea euroasiatică şi relaţiile cu compatrioţii. 

Promulgarea 

Deschide.md reaminteşte că, la 10 ianuarie, decretul de promulgare a Legii pentru modificarea şi completarea Codului Audiovizualului a fost semnat de preşedintele Parlamentului din R. Moldova, Andrian Candu, după ce Curtea Constituţională a constatat că există circumstanţe care justifică interimatul funcţiei de şef al statului pentru promulgarea acesteia, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel