Rusescu, transfer la CFR Cluj. Dan Petrescu, lovitură pentru FCSB

Steaua Rusescu
Steaua Rusescu

Echipa lui Dan Petrescu e hotărâtă să-l transfere pe Raul Rusescu (29 de ani), atacantul a cărui carieră a intrat în impas după ce nu a mai evoluat deloc în Turcia pentru Osmanlispor.

Irfan Buz, antrenorul lui Osmanlispor, a recunoscut că nu se mai bazează pe serviciile lui Raul Rusescu, 29 de ani: "O să vină jucători foarte importanți, o să ne întărim bine. Avem câteva transferuri pe listă, dar aceasta este definitivă. Noi nu ne mai gândim să îi folosim pe Raul Rusescu", a spus antrenorul lui Osmanli.

Astfel, Rusescu va rămâne liber de contract în această iarnă, iar CFR Cluj, care dorește să aducă cel puțin un atacant în pauza competițională, a intrat pe fir și vrea să-l aducă pe cel poreclit "Pufulete", scrie GSP.

Deși îi are deja în lot pe Omrani, Balde și Urko Vera, Dan Petrescu vrea să-și betoneze compartimentul ofensiv pentru a fi sigur că CFR va cuceri titlul în acest sezon. Încă de acum câteva zile, "Bursucul" a anunțat o campanie masivă de transferuri în iarnă.

"Noi încercăm să aducem jucători cât mai buni şi cât mai ieftini. Sunt vreo 6-7 jucători pe care îi dorim. Să vedem pe cine reuşim să aducem. Sper ca prin transferurile pe care le-am făcut şi le vom mai face, până se reuneşte lotul, să ne întărim, mai ales pe faza ofensivă. Acolo vrem să aducem unul-doi jucători. Suntem în discuţii avansate cu mai mulţi", a spus tehnicianul CFR-ului, în urmă cu o săptămână, la Look TV.

Raul Rusescu pare încântat de o eventuală mutare la CFR Cluj, un posibil transfer putând să-i faciliteze acestuia mult-dorita revenire în circuitul echipei naționale, unde nu a mai evoluat deloc în ultimii ani.

Raul Rusescu (29 de ani) a mai evoluat pentru gruparea roș-albastră între 2011 și 2013 și între 2014 și 2015, fiind unul dintre cei mai reprezentativi și apreciați atacanți ai FCSB-ului din ultimii ani.

De-a lungul carierei, Rusescu a mai evoluat pentru Unirea Urziceni, Dunărea Giurgiu, CS Otopeni, FCSB, FC Sevilla, Braga și Osmanlispor, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel