Rugby. CSM București, învingătoare în fața campioanei en titre Timișoara Saracens

CSM București a produs surpriza etapei a treia a SuperLigii CEC Bank la rugby, învingând cu 28-16 (9-13) campioana en titre, Timișoara Saracens, într-o partidă disputată pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală.

Tigrii au început bine prima repriza reusind sa marcheze primele puncte prin Valentin Calafeteanu, dintr-o lovitura de pedeapsa, scorul devenind 3-0. Dupa o perioada de aproximativ 20 de minute de joc in care nu s-au inscris puncte, gazdele au reusit primul eseu al partidei dupa o margine in cinci metri si un mol concretizat de Andrei Radoi, transformat de Jody Rose, scorul devenind 7-3 pentru Timisoara.

Cateva minute mai tarziu, acelasi Jody Rose mai adauga trei puncte in contul Timisoarei dupa o lovitura de pedeapdsa transformata.

Valentin Calafeteanu reduce din diferenta cu cateva minute inainte de pauza, in urma unei greseli a oaspetilor, transformand lovitura de pedepsa si aducand scorul la 10-6 pentru Timisoara.

Pana la pauza, Jody Rose a mai adus trei puncte pentru echipa campioana en-titre si a stabilit scorul primei reprize, 13-9 pentru oaspeti.

Repriza secunda a inceput cu o lovitura de pedeapsa concretizata de Valentin Calafeteanu, avantajul Timisoarei devenind minim. Jody Rose a ratat ocazia de a mari avantajul echipei sale dintr-o alta lovitura de pedeapsa.

[citeste si]

CSM Bucuresti reusea sa preia din nou conducerea dupa dropgolul superb reusit de Darren Baron, scorul devenind 15-13.

Timisoara, prin acelasi Jody Rose, a mai concretizat o lovitura de pedeapsa pentru a reveni in avantaj, dar Hinckley Vaovasa a reusit prima incercare pentru echipa CSM Bucuresti dupa un sut de urmarire finalizat in terenul de tinta advers, Valentin Calafeteanu reusind sa transforme pentru 22-16.

Diferenta s-a majorat dupa ce Darren Baron a mai reusit trei puncte dintr-o lovitura de pedeapsa, scorul devenind 25-16. Cateva minute mai tarziu, acelasi Baron incerca sa mai marcheze trei puncte dintr-o pozitie dificila, ratand ft putin tinta, scorul ramanea 25-16.

In ultimul minut al partidei, Darren Baron stabilea scorul final al partidei dupa o lovitura de pedeapsa, CSM Bucuresti invinge campioana en-titre, Timisoara Saracens cu 28-16.

În urma acestui rezultat, "tigrii" se mențin pe poziția secundă a clasamentului, cu 11 puncte, după liderul Steaua București (15 pct.), bănățenii aflându-se pe locul 5, cu 4 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel