Rugby: Australia a produs surpriza momentului

Selecţionata de rugby a Noii Zeelande, dubla campioana mondială en titre, a fost învinsă fără drept de apel, cu scorul de 47-26 (16-12), de reprezentativa Australiei, sâmbătă la Perth, cu şase săptămâni înaintea startului Cupei Mondiale 2019 din Japonia.

Meciul, contând pentru turneul Rugby Championship (fostul Tri-Nations) rezervat celor mai puternice naţionale din Emisfera sudică, a fost dominat de gazde, care au reuşit şase eseuri, în condiţiile în care All Blacks au evoluat toată repriza secundă în 14 jucători, după eliminarea lui Scott Barrett, pentru o intrare periculoasă asupra unui adversar.

De menţionat că Australia nu a mai înscris niciodată până acum 47 de puncte în faţa Noii Zeelande, pe care a mai învins-o o singură dată în istorie la o diferenţă de 21 de puncte (28-7, în 1999), precizează L'Equipe.

Neozeelandezii vor avea ocazia să îşi ia revanşa în faţa Wallabies, săptămâna viitoare la Auckland, când va fi stabilită şi câştigătoarea Bledisloe Cup, trofeul anual pe care cele două naţionale şi-l dispută în mai multe confruntări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel